top of page
Isabel van Duijne - Landingspagina Het allergrootste wonder.png

Het allergrootste wonder

Een moedig en grappig ‘autobiografisch’ prentenboek over een schrijfster met passie én een missie. 

 

Muis wil graag de wereld vertellen over de wonderen van het leven, maar ze kan haar droom pas waarmaken als ze het allergrootste wonder heeft ontdekt.

In het prachtige prentenboek staan tekenspellen van de methode Zinvol Tekenen. Tekenspel verrast en zorgt voor succeservaringen. Kinderen zullen versteld staan over hun eigen creatiekracht.

Een boek over doorzetten, een ontroerende vriendschap en vooral plezier ervaren met tekenspel!

Ontwerp zonder titel - 2021-09-06T150144.574.png

Wat lezers zeggen over dit boek

Voor Biblion mocht ik jouw prachtige prentenboek van Het Allergrootste Wonder Lezen. Wat een fijn prentenboek is dit! En met zoveel potentie voor verschillende leeftijdsgroepen.

Alvast een tipje van de sluier: "Vrolijk verhaal met diepgang over Muis die graag boeken schrijft en daarbij tekent. Een boek dat aanzet tot tekenen, dansen, zingen en schrijven. Leuk voor groepen. Interessant voor jong en oud."

Vanne

Recensent voor NBD Biblion

"Zelden zie je een kinderboek waarbij zowel het verhaal als de illustraties zo magisch zijn! Met dit boek haalt de schrijfster mooie thema's aan, als vriendschap en in je dromen blijven geloven.

 

Wat ik verder fijn vind is dat de gebruikte methodiek 'zinvol tekenen' kinderen stimuleert gewoon lekker met dat potlood over het papier te gaan zonder die lat onnodig hoog te leggen. Iedereen kan creëren! Wat een heerlijke boodschap."

Natasja Bijl

20191004_093244.jpg

Zinvol tekenen

De bewegingen die het kind tijdens de tekenspellen maakt maken patronen in het brein. Er worden nieuwe verbindingen aangelegd. Door de voortdurende herhaling worden die patronen steeds steviger en na voldoende ervaring staan ze ter beschikking voor verder gebruik.

De emotie van angst verandert in nieuwsgierigheid en het succes maakt dat je kind er geen genoeg van krijgt Het onbekende terrein is niet meer zo eng. Nu is het klaar voor de volgende stap in ontwikkeling….

Ontwerp zonder titel - 2021-09-06T150144.574.png

Wat lezers zeggen over dit boek

“Ik mocht vandaag jouw boek ontvangen. Wat een heerlijk, fantastisch pareltje is het geworden. Alleen er al door bladeren heeft mij al het grootste plezier bezorgd. Ik wil er zo rap mogelijk mee aan de slag gaan in mijn praktijk."

Hilde D'Harde

"Het is niet alleen een lief en dapper verhaal maar het zet kinderen ook aan om in beweging te komen middels tekenen. Het geeft moed en laat zien dat je eenvoudig kan beginnen om je droom waar te laten worden. Achterin staan leuke, simpele maar vooral doeltreffende teken- en speelopdrachten. Met prachtige illustraties. Een aanrader!"

@deleestrein

Isabel van Duijne - Landingspagina Het allergrootste wonder.png

Inkijkexemplaar

Benieuwd naar de inhoud van het boek? Klik op het inkijkexemplaar en bekijk een aantal pagina’s!

Ontwerp zonder titel - 2021-09-06T150144.574.png

Dit kijk-, lees-, en doe-boek is voor...

Jong en oud! De hele basisschoolleeftijd zal er plezier aan beleven, maar ook leerkrachten in het basisonderwijs, ouders, Opa's en Oma's. 

Kortom: Iedereen die wil weten wat het Allergrootste Wonder is…

Het boek is een uitnodiging aan het kind om in beweging te komen, om niet te blijven dromen maar op te staan en je dromen waar te maken.

DSC01543 (1).jpg

Isabel van Duijne

Hoi, mijn naam is Isabel van Duijne. Ik ben geboren in Den Haag in 1964. Ik woon al meer dan 25 jaar in Delft in een leuk huis met uitzicht op de wolken.

Ik heb een partner, drie volwassen kinderen en ik ben de trotse oma van Lily en Jamal. Over hen heb ik veel voorleesavonturen geschreven, zoals  ‘Lily en Jamal gaan op reis’.

Met mijn hond Lola maak ik vaak grote wandelingen door het bos. Dan krijg ik vanzelf weer ideeën voor een nieuw verhaal.

​​

Iedere ochtend om 7.00 uur fiets ik naar school waar ik met de kinderen ga tekenen, knutselen of spelen. Heel vrolijk om zo de dag mee te beginnen. Ik geef workshops Zinvol Tekenen aan kinderen maar ook aan volwassenen.

bottom of page