top of page

Waarom

Zinvol Tekenen?

20210710_145207.jpg

Zelfvertrouwen en vormkracht

Omdat ik veel met kinderen werk in een schoolsituatie leek het mij fantastisch om kinderen door middel van tekenspel te stimuleren plezier te ervaren in tekenen zodat ze er (weer) plezier in krijgen, en ze zelfvertrouwen én vormkracht ontwikkelen.

Plezier op papier

Ik deed de opleiding Zinvol Tekenen met Kinderen om ook de diepere betekenis te ontdekken wat zo’n spel onbewust teweeg brengt bij een kind. Tekenspel is niet resultaatgericht. Het is plezier op papier, je vrij voelen,  ‘fouten’ durven maken, geen eindeloos gegum, verkrampte vingertjes of wanhopige blikken op dat lege vel papier. De nadruk ligt op spel, niet op tekenen.

Verwondering

​In het boek: Het Allergrootste Wonder komt mijn passie als schrijfster samen met de missie om zoveel mogelijk kinderen te verwonderen met tekenspel, zodat ze versteld zullen staan over hun eigen creatiekracht! Voor meer informatie workshops, trainingen voor studiedagen stuur mij dan gerust een email: isabelvanduijne@gmail.com  of kijk voor informatie over de opleiding op de site www.zinvoltekenenmetkinderen.nl

bottom of page