top of page

Mijn

verhaal

DSC01543 (1).jpg

Hoi, mijn naam is Isabel van Duijne. Ik ben geboren in Den Haag in 1964. Ik woon al meer dan 25 jaar in Delft in een leuk huis met uitzicht op de wolken.

Ik heb een partner, drie volwassen kinderen en ik ben de trotse oma van Lily en Jamal. Over hen heb ik veel voorleesavonturen geschreven, zoals  ‘Lily en Jamal gaan op reis’.

Met mijn hond Lola maak ik vaak grote wandelingen door het bos. Dan krijg ik vanzelf weer ideeën voor een nieuw verhaal.

Iedere ochtend om 7.00 uur fiets ik naar school waar ik met de kinderen ga tekenen, knutselen of spelen. Heel vrolijk om zo de dag mee te beginnen. Ik geef lessen Tekenspel in het basisonderwijs. Workshops op maat en halve of  hele dag trainingen op studiedagen aan docenten in het basisonderwijs.

Ik reis met mijn grote koffer vol verhalen en tekenspel door het hele land om scholen en bibliotheken te bezoeken. Leuk om je een keer te ontmoeten! Je kunt een email sturen met je wensen naar:  isabelvanduijne@gmail.com of voor een schoolbezoek: www.deschrijverscentrale.nl

bottom of page